Kreditupplysningar till fast pris

Beställ fastpris kredituplysning

Vi på Syna vill att du ska få ut så mycket som möjligt av våra tjänster. Med vårt fastprisabonnemang får du obegränsad tillgång till både person- och företagsinformation, dessutom ingår bevakning. Det gör det enklare för dig och dina kollegor att hämta ut all den information ni behöver för att fatta trygga beslut.

Experternas bästa tips

Tillsammans har de arbetat på Syna i närmare tjugo år och hjälpt tusentals företag att göra säkrare affärer. Läs Anna-Klaras och Kristoffers bästa tips när du väljer kreditupplysningsleverantör.

Läs intervjun här

Hos Syna får du:

Obegränsade kreditupplysningar
. Hos Syna kan du ta ut fritt antal kreditupplysningar, årsredovisningar och mängder av annan företags- och personinformation. Vårt fastpris gäller dessutom för hela företaget, utan begränsningar av antalet användare.
Bevakning och larm
. Med dina kunder, leverantörer och konkurrenter upplagda på Synas bevakning blir du meddelad direkt när något viktigt händer – från adressändringar till betalningsanmärkningar, klassningsförändringar och andra ekonomiska varningssignaler.
Marknadens bästa kreditklassning
. I Synas kreditupplysningar får du tillgång till ett av marknadens mest avancerade verktyg för att bedöma ett företags kreditvärdighet. Vår kreditklassning är utvecklad i samarbete med statistiker vid Lunds Universitet och bygger på en viktig faktor: verkligheten.
Fri support
. Även om våra tjänster är utvecklade för att vara så användarvänliga som möjligt, kan det vara skönt att veta att man snabbt får hjälp när det behövs. Synas support är fri för alla användare. Hör av dig på telefon eller mejl – vi svarar snabbt och gärna.

Allt i en enkel webbtjänst

På syna.se hittar du all företags- och personinformation på samma ställe. Att tjänsten är heltäckande är också en anledning till varför vi lägger stor vikt vid att göra den så enkel och överskådlig som möjligt.

För att se till att du snabbt hittar den information du behöver, paketerar och presenterar vi relevanta uppgifter på ett enkelt och tydligt sätt. Och vill du veta ännu mer, kan du alltid klicka dig vidare för fördjupning.

Att inloggningen till syna.se är ovanligt smidig uppskattas också av många av våra kunder.

Vad ingår i Synas fastpris?

Allt detta får du tillgång till

Företagsinformation
Kreditupplysning*
Maxiupplysning
Bevakning företag*
Sök företag
Grunduppgifter
Namn- och adresshistorik
Årsredovisning PDF
Bokslut Excel
Nyckeltal
Betalningsanmärkningar och skuldsaldo*
Konkursinformation
Klassningshistorik
Skatteregistrering
Ledning/ägare
Verklig huvudman
Historisk ledning
Koncerninformation
Företagsinteckningar
Ärenden Bolagsverket
Arbetsställe
Serveringstillstånd
Fastighetsinformation
Kreditrapporten web
Personinformation
Kreditupplysning*
Bevakning person*
Företagarupplysning*
Sök person
Folkbokföringsfrågor
Folkbokföringshistorik
Betalningsanmärkningar och skuldsaldo*
Fastighetsinformation
Verklig huvudman
Engagemang
Historiska engagemang

* Kostnad för omfrågadkopia tillkommer vid kreditupplysning/anmärkningskontroll på fysisk person, HB eller KB. I bevakningstjänsten kan du välja att utesluta händelser som genererar kopia.

Alltid uppdaterad

Syna har information om alla svenska företag och alla personer äldre än 16 år. Varje dag fylls vår databas på med nya uppgifter. Genom att logga in på syna.se öppnar du dörren till all kredit- och affärsinformation du behöver.

Bli kund hos Syna redan idag

Som ny kund hos Syna kan du nu beställa vårt fastprisabonnemang för 7900 kronor. Abonnemanget ger dig 12 månaders obegränsad tillgång till kreditupplysningar, person- och företagsbevakning, årsredovisningar, fastighetsinformation och en lång rad andra tjänster på syna.se. Priset gäller för hela företaget, med obegränsat antal användare.

Ring oss

Du är alltid välkommen att ringa oss. Vi har öppet vardagar 8:00 - 16:30.

Skicka e-post

Du kan skicka e-post till oss dygnet runt, och vi svarar på dina frågor så snart vi kan.

Ett år för 7900:-*

* Erbjudandet gäller endast nya kunder

Kul att du vill bli kund hos Syna. Om det är något du undrar över angående beställningen, ditt abonnemang eller om du vill veta mer om Syna, kan du alltid höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.