Bästa Tillväxt 2021 – alla kommunernas placeringar

Utmärkelsen Bästa Tillväxt räknas som en av Sveriges mest prestigefulla utmärkelser inom svenskt näringsliv. Priset premierar en bred och stabil tillväxt i det lokala näringslivet i varje län, och delas ut av kreditupplysningsföretaget Syna sedan 2007.

Utmärkelsen Bästa Tillväxt går till den kommun i varje län i Sverige som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst under året. Utgångspunkten är företagens senast inlämnade årsredovisningar. På så sätt skapas ett tillväxtindex som gör att kommunerna i ett län kan jämföras med varandra och hur utvecklingen sett ut över tid.

– Den här utmärkelsen bygger på verkliga fakta till skillnad från olika undersökningar som annars ofta utgår från personliga åsikter. Därför är den så viktig och därför rankas den så högt av både näringsliv och kommuner, säger Harald Stjerna, partner på Syna.

– Trots att många företag haft det kämpigt i spåren av Coronapandemin visar Bästa Tillväxt att det finns gott om livskraftiga företag och kommuner, men också att det finns en betydande framtidstro och tillväxtpotential inom stora delar av näringslivet. Det bådar gott för framtiden!

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se