Tillfälliga anstånd är en dold kreditrisk

Få reda på vilka kunder som får svårt att betala.
Idag har 22 805 företag och organisationer över 45 miljarder i uppskjutna skatte- och momsskulder. Det är en dold kreditrisk som kan vara avgörande för om dina kunder kan betala sin nästa faktura.

Vi har byggt en lösning.
Som enda företag i Sverige har Syna listor med alla företagen som beviljats tillfälligt skatteanstånd. Nu har vi byggt en lösning där vi kan kolla vilka av era kunder som idag har ett tillfälligt anstånd. Du kan också beställa hela listan, vissa branscher eller olika län.

Priset är 5 kr per företag som kollas upp
Minimum 3 000 kr + moms.

Kontakta oss så hjälper vi dig:
040-25 85 00
support@syna.se


Vill du se vilka av dina kunder som har ett tillfälligt anstånd?
Det finns två sätt att se vilka av dina kunder som har beviljats tillfälligt skatteanstånd.

1. Vi hjälper dig
Kontakta oss så hjälper vi dig att skicka in en excel-fil med de företagen som du vill kolla upp. Du får sedan tillbaka filen med företagen i samma ordning och en kolumn som visar hur stort skatteanstånd företagen har. Har ni redan era kunder på bevakning i syna.se så kan vi ta ut kundlistan åt er.

2. Gör det själv
På Kreditrapporten.se kan du själv ladda upp en fil med din företagslista direkt från datorn, betala med kort och ladda ned din svarsfil.

Här gör du själv din kontroll:
https://kreditrapporten.se/kontrollera-foretag-anstand

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se