Tillfälliga skatteanstånd

Som enda företag i Sverige har Syna listor med företagen som beviljats tillfälligt skatteanstånd. En dold kreditrisk och viktig information i dina kreditbeslut.

Totalt är det 23 393 företag och organisationer som tillsammans har anstånd på 45,1 miljarder kronor. 18 326 av dessa är aktiebolag med ett totalt belopp på 42,9 miljarder.

Sedan maj månad har skulden till Skatteverket ökat med drygt 3 miljarder kronor.

11 september var sista dagen att ansöka om tillfälligt skatteanstånd. De företag som beviljats anstånd på slutet kan under 12 månader skjuta upp inbetalningar av tidigare inbetalade arbetsgivaravgifter och moms.

Nu är det möjligt att köpa hela eller delar av listan i excel.
Till exempel alla företag inom vissa branscher eller i vissa län. Det är också möjligt att få den informationen om företagen som är viktigast för dig i leveransen. 

Den senaste listan är från datumet 2023-08-31.

Kontakta oss om du har behov av uppgifter om tillfälliga anstånd!

040-25 85 00
support@syna.se

Läs mer om tillfälliga skatteanstånd här:
https://upplysningar.syna.se/nyheter/nyhet/tillfalliga-anstand-kan-snart-bli-ny-konkursvag/


Vill du se vilka av dina kunder som har ett tillfälligt anstånd?
Det finns två sätt att se vilka av dina kunder som har beviljats tillfälligt skatteanstånd.

1. Vi hjälper dig
Kontakta oss så hjälper vi dig att skicka in en excel-fil med de företagen som du vill kolla upp. Du får sedan tillbaka filen med företagen i samma ordning och en kolumn som visar hur stort skatteanstånd företagen har. Har ni redan era kunder på bevakning i syna.se så kan vi ta ut kundlistan åt er.

2. Gör det själv
På Kreditrapporten.se kan du själv ladda upp en fil med din företagslista direkt från datorn, betala med kort och ladda ned din svarsfil.

Här gör du själv din kontroll:
https://kreditrapporten.se/kontrollera-foretag-anstand

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se